Friday, January 25, 2013

me time

Assalamualaikum..

Salam hari Jumaat.. Hari ni, saya tak cuti... Malas pulak nak cuti banyak2 ni kan.. kang bulan 2 nak amik cuti lagi. jadi, duduklah diam2 kat ofis ni.. Lagi pun, hari ni dan esok adalah SOGO MEMBER SALE.. yuhuu.. jadi meh lah pegi cuci mata :-)

Semalam, dapat berita kematian lagi.. Pegawai kat ofis juga.. lepas sorang sorang pegi meninggalkan kita.. sedih juga even tak rapat mana tapi selalu jugaklah berhubung pasal kerja kan.. EO di ofis ku.. Semalam, majlis maulidur rasul kat masjid pun tak dapat pegi sebab aisyah demam. boleh je nak pegi tapi dengan budak kecik tu memang agak merengek la semalam. badan dia dah naik rashes, macam nak kena campak pun ye. tapi belum kuar habis lagi. baru kat badan..

Aktiviti esok pulak, insya-Allah jika tiada aral melintang, nak join Family day Cawangan ku di Wet World Pedas Linggi sana.. dah bayar dah untuk kami 3 kepala RM 70 je, untuk staff mestilah ada subsidi dari kelab kan. hehe.. dan hari2 seterusnya tidaklah ke mana, mungkin tidur balik kampung rumah mertua kot. Parents aku dan adik no 3 balik terengganu cuti2 jalan2.. seronoknya mereka.. huhu. jeles pulak. kirim air liur je suruh belikan kain sutera. ayah aku iye kan aje, ntah ada ntah tidak. huhu..

Okey, tu je.. time's up. get ready nak menyogo ni. hehe.. bye.. wassalam..

2 comments:

Ietams said...

happy shopping Su!
nanti review sale ape yg best kat sogo eh..

ejaMaria said...

SOGO ?... bz la... :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails