Monday, January 14, 2013

free seats lagi

Assalamualaikum..

Happy mondays all :-) ha.. makcik busy sikit hari ni. tak sangka esok dah 15hb ada meeting pemantauan.. slide tak siap lagi rupanya untuk disemak.. lagi satu tarikh yang aku lupa ialah 20hb.. ku ingat lama lagi, rupanya minggu ni je dah nak sampai 20hb tu.. besday anak bujangku itu... huhu. tengah godek2 kedai kek online yang sedap dan cantik. any suggestions?? ultramen ke spiderman ke.. hehe

Ok, last week dapat emel dari air asia, katanya free seats. booking periods 15/1 sampai 20/1.. travel period dari 20/8/2013 - 9 feb 2014.. haa.. sape2 yang planning nak bercuti tu, silalah gigih masuk website dia ye start malam ni.. aku pulak, tak tahu nak gi.. eh tahu nak gi mana tapi macam tak syok maa jalan sefamily je. kalau ada family jalan sama2 baru semangat sikit. tapi nak mengumpul orang untuk book tiket dalam masa yang sama ni sangatlah payah.. kang kalau kami pegi satu keluarga je, macam menonong2 je tak tahu jalan. haha..

Pastu, travel period dia macam lambat lagi.. hmm tahun ni bakal berjalan ke langkawi, tahun depan boleh je nak planning tapi tak tahu lah ye.. susah juga nak predict.. kalau tak jadi pegi, kira macam untung atas angin je lah air asia ni kan.. tapi kita rugi sikit je lah compare dengan nak pegi bila tiba masa baru nak beli tiket, memang mahal lah kan. huhu.. 



Hmm best nya kalau banyak duit leh jalan2.. pegi oversea ke.. kuikuikui.. tapi kena invest lebih la.. apa kata air asia travel pegi umrah.. boleh gak join sekali kalau ada rezeki lebih.. oklah, selamat mengadap pc malam ni ye kepada travellers semua.. aku tidak berhajat nak mencuba.. belum cuba dah pasrah. kekeke.. ala promo dia mesti banyak lagi kan.. ok bye. wassalam..

3 comments:

Masya said...

tu lah kan.. bestnya akalau ada banyak duit boleh pg jalan² naik kapal terbang ke oversea...

ishy77 said...

nak try mlm ni... mne tau hader rezeki..

~MommyAida~ said...

tula..tak tau lagi nak pegi kemana kan..tiket mmg murah..tapi bile asik loading je, mmg tensi jugak kadang2..hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails