Thursday, January 10, 2013

baby in pink

Assalamualaikum..

Sebenarnya dari tenghari tadi lagi aku nak update blog.. sekali tu, aku tertekan satu emel ni pasal FedEx dia kata barang aku tak dapat sampai ke rumah - kebetulan aku ada beli barang online, dah sampai dah pun, ni semua sebab curious la ni :-). aku pun terus tekan kat salah satu link dia bagi tu, terus ko pc aku masuk virus. hampeh betul.. nak tekan2 file kerja pun tak boleh buka.. nasib baik ada kawan yang pandai pasal komputer, dia godek sana sini, alhamdulillah berjaya.. kalau tak, mahu mengangkaut sendiri pegi BTM bawa pc ni.. 

Ok, baju ni aku beli kat sogo kelmarin.. cute pulak tengok baju dia bunga besar2. selama ni duk beli baju katun2 bunga kecik2 je. hehe.. 

ni anak dara ke anak bujang ni.. sibuk pomen beskal aqil..

 aisyah kan dah berminat untuk belajar berdiri lepas tangan. pastu jatuh, hempas badan kat perut ayah/ibu pastu gelak2. hehe

 macam baju kurung tapi baju pyjama 





ok bye..

wassalam

9 comments:

  1. a'ah..cantikla Su..berape harganya?SOgo tgh sale ke dear?hihih..sibuk nk menyoping je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rm 19.90 je aida. Yes sogo tgh warehouse sale kt tgkt 7.. Larat ke nak bersesak... Hehe

      Delete
  2. Si cantik manis bergaya dengan baju baru ye.

    ReplyDelete
  3. bulatnye mata aisyah kak!..gerammm haha

    ReplyDelete
  4. Su..comel aisyah.
    Su ..nak tanya lah.. camana nk dptkan payment nuffnang ye..
    sy dh request payment ,kat website nuffnang..tp dh sebulan..status dia tulis unpaid lagi..camana eh..xbiasa lah..
    huhu ..nak contact sapa eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarah,

      nuffnang amik masa 60 hari klu tak silap saya utk clearkan payment dia dari date kita cash out tu.. tunggu lah lagi sebulan :-) klu tak dapat juga, blh hantar tickets/soalan ke nuffnang punya website tu..

      Delete
  5. oh mcm tu..lamanya..
    sy dh hantar ticket soklan ke website dia beberapa hari lepas. belum jwb lagi..he he saje tanya su..kita tak reti..pastu duit yg dpt dr nuffnang bukan byk sgt pun..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails