Friday, December 21, 2012

Restoren Tasek Shah Alam

Assalamualaikum..

Ni antara gambar yang terperam belum update lagi.. sayang pulak nak peram2, kang tak de modal pulak nak stori mori kan. hehe.. Kejadian dah 2 minggu lepas kot. owhh 8hb.. sehari selepas bday aisyah.. kebetulan ayah datang sini.. merasalah kami makan free.. al maklumlah time tu anak2 masih belum gaji lagi. hehe.. tq ayah belanja makan :-)

Masa nak pegi tu lepas magrib hujan lebat sangat.. kat langit kelihatan kilat dan guruh berdentum2.. tapi nak makan punya pasal, pegi jugalah kan.. kami pegi naik satu keta je. naik unser.. restoran ni rupanya aku pernah pegi dengan kawan masa zaman bujang2 dulu, tu pun orang belanja :-p

Ok, jom lihat gambar :-)

budak2 suka sekali bila berjumpa

makan asap jap :-)

ayah.. kurus dah dia :-(

lovely mama dan aisyah
siakap stim

tomyam

yummy chilli crab

delicious butter prawn. tapi xleh lawan krathong punya

kailan ikan masin

fresh oren

peserta makan :-)

sedapnya

peserta lagi :-)

Okey, overall oklah.. not bad. boleh la bawa family makan2 kat sini. harga standard la restoran2 cam ni.. food kat atas tadi cecah 300++.. balik dengan senang hati perut dah kenyang.. hehe.. Moga ayah murah rezeki selalu..

Ok dah.. wassalam

3 comments:

Masya said...

tak pernah makan kat restora tasik tu.. walaupun ramai kata sedap.. kalau ade kesempatan nak jugak pergi sesekali ape salahnyakan.. hihihihihi

~MommyAida~ said...

Chili crab tu nampak nyummy sangaaatttt..hihihi..lapar tetibaa...kikiki

NaDia CoMaNeCi said...

teringat abah aq..selalu g makan ramai2 dia gak yg belanja..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails