Monday, December 31, 2012

holiday

Assalamualaikum..

Sape cuti hari ni angkat tangan!!! Yeay.. Aku pun cuti. Tapi tak pegi mana2 pun. Duk memerap kat rumah.. Lepak dengan suami dan anak2.. Layan tengok tv. Masak pun simple2 je.. Xberia sangat.. Mood baking hampir ke laut.. Huhu.. Tapi insylh kalau rajin nak buat bread puding la. Hehe.. Bahan dah ada tinggal nak start je belum mula2 lagi.

Tapi, sebelum buat apa2 kuih, better selesaikan lipat kain yang segunung ni. Jangan terperanjat, ni adalah stok minggu lepas lepas balik dari kluang. Huhu.. Tak habis2 lagi. Aku ok je lipat kain, boleh concentrate sorang2 kalau xde orang kacau. Sejam settle.. Tapi, nak kena tidurkan aisyah dulu, kalau tak kita lipat dia tarik. Sadis tul..

Jadi, mari berperang dengan kain. Tak masak tak pe, biar settle kain dulu. Kang lapo bungkus je la. Huhu..

Ok bye.. Tu je nak share.. Selamat tahun baru!!!

Wassalam

Published with Blogger-droid v2.0.6

6 comments:

~MommyAida~ said...

Selamat Tahun Baru Sue..aida pon ok je kalo lipat kain tapi kalo bab menggosok mmg malas..letih memanjang..hihih

Nurulhuda Abdul Latip said...

Wow banyaknya kain..nak lipat kain ni kena fokus kalau tak memang setimbun la jawabnya..dahlah kita memang tak suka lipat kain. Selamat Tahun Baru.

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

lnda nak lipat baju ok.. tapi bila dah lipat bertimbun, nak gi letak/susun yg malas..

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow.. www.azlinsafena.com tq

Suliana said...

alhamdulillah settle dah lipat kain :-P

Ietams said...

happy new year Su,
kire sikit lagi kain tu su..
kite punya lagi bergunung-gunung..
muahahahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails