Thursday, December 6, 2012

follow up aqil

Assalamualaikum..

Pagi tadi pegi hospital appointment aqil.. Klinik pakar dermatologi.. tak de apa, just check perkembangan 'patch' di atas mulut aqil.. patch di bibir bawah nampaknya semakin hari semakin hilang malah kelihatan tiada..  cuma lebam di bibir atas je yang masih belum pudar tapi macam dah pudar sikit. may be mengambil masa yang lama.. tak pelah, janji aqil sihat.. so, next appointment bulan 5 tahun depan.. tak de amik ubat apa pun sebab ubat2 sapu yang lepas masih ada.. proses klinik kali ni sangat cepat. appointment pukul 9, sampai spital pukul 8.15 tapi dapat jumpa doctor pukul 8.30.. cepat kan.. clap2... tak sempat aqil nak main gelongsor kat paed tadi.. hehe


Baru nak pegi klinik, time tu lah baru nak cari kad appointment. tarikh memang ingat tapi kad tak jumpa.. takkan nak cakap kad hilang lagi kot. huhu.. cari punya cari, yeay jumpa.. dalam keta rupanya.. huhu.. tapi GL pulak tak bawa.. hmm tebalkan muka cakap lupa. mujur HRMIS kat hospital ok. so dapatlah Puan register tu printkan GL.. lepas dah settle sume amik time slip sume, sarapan jap. aqil ni memang pantang lalu playground, mesti nak main kejap. hehe.. sian aqil.. layan je lah..

Hari isnin depan, check up aisyah pulak. cucuk setahun.. how time flies.. hari ni mengimbas kenangan melahirkan aisyah.. tunggu next entry cerita pasal Aisyah Humairah setahun :-)

Bye..

wassalam..

2 comments:

~MommyAida~ said...

Bibir Aqil kenapa su?wahh aisyah dah nak setahun kan..cepat je masa berlalu..nanti aisyah nak dapat adik pulak..hihihi

Suliana said...

aida,
dia elegik antibiotik.. nmpk lebam atas mulut.. makan masa juga nak hilang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails