Tuesday, December 18, 2012

diari hari ini

Assalamualaikum.

Bulan ni rasanya paling kurang entry.. maklumlah kebizian melanda ditambah lagi dengan internet yang super duper teruk.. tapi, hari ni hari happy happy sedunia. eh sedunia pulak, orang tertentu je la.. tapi aku pagi2 lagi dah rasa lain je tekak ni. dari semalam lagi dah rasa susah nak telan.. bila bangun pagi, siaplah asyik terbersin je membawa ke opis..

Alhamdulillah.. ingatkan bersin bawa sampai ke petang. rupanya kejap aje. hehe. memandangkan hari ni hari gaji dan juga bonus, maka berjalanlah kite :-) tak de jalan mana pun, tempat biasa ialah ke Sogo. ramai betul orang kat sogo.. apa di buat ramai2 tu. hehe.. aku pulak window soping je..tengok sana sini, eh tak reti pulak nak beli apa2 baju untuk anak2..  untuk aqil, aku lebih clear baju apa dia suka sebab dia dah pandai cakap kan dia suka itu ini, suka tengok reaksi dia bila dapat benda baru :-) untuk aisyah, aku beli ikut suka aku jela. tapi pilihan baju gegirl ni banyak sangat, aku pun tak tahu nak beli yang mana satu. haha.. last2, oklah tak pe tak payah beli la baju diorang ni.. laterlah..

last2 beli hadiah untuk kawan yang bakal berkahwin.. same date with my sister.. untuk sister, belum beli hadiah lagi. tunggu dia buka hadiah orang kasi baru aku beli apa yang tak de. kalau sume dah ada, tak payah la bagi. haha.. bagi tenaga je membanting tulang untuk majlis perkahwinannya :-)


baju flower girl aisyah in the making. hehe. flower girl celah mana ntah tak boleh jalan lagi :-p

Ok till then.. bye. wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails