Monday, December 24, 2012

dah selesai

Assalamualaikum. .

Usai sudah majlis perkahwinan adik perempuan ku semalam.. Kira macam penutup la untuk siblongs pompuan. Lepas ni ada 2 lagi adik laki bujang yang belum kawin. Tapi lambat lagi kot. Kalau lelaki kita buat simple2 aje sudah. Haha..

Penat memang penat sangat. Buat kat dewan kali ni. Kat rumah dah merasa, nak buat kat dewan pulak. Kat dewan xde tempat nak landing2 kalau penat. Stroller pun xde, jadi sangat rebeh bahu duk dokong anak. Sian kat budak2 je nak tidur.. Tidur atas kerusi yang dirapatkan je..

Tak sabar nak tengok pi kawin adik.. Aku adalah amik gambar sikit2 tapi tak beria lah. Aqil yang suka snap2, ntah apa2 gambar dia amik. Huhu.. Dapatlah aku beberapa keping gambar bersama pengantin.. Aku banyak juga ppsing sebenarnya tapi bila dah last2 tengok gambar terkezut mak. Mana gambar aku banyak2.. Huhu... Mesti dalam kamera sape2..

Tu jelah nak stori mori. Later will update lots of photo my sis wed.. Ok.. Till then.. Bye.. Wassalam

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

Huda said...

Tahniah untuk adik, cantik dia..kenapa tak bawak stroller masuk dewan?

~MommyAida~ said...

Wahh cantiknyaa pengantin..nanti upload gmbar bebanyak lagi ye..Tula kalo kat Dewan kan, kesian kat budak2 nk rehat..

Suliana said...

Huda,

Tq.. Stroller xmuat masuk keta dari kl.. Brg dh penuh :-)

Suliana said...

Aida, maceh :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails