Wednesday, November 7, 2012

sleepy

Assalamualaikum..

Mode sleepy sangat pagi ni.. jap lagi ada meeting unit..

sempat weih capture :-p
Hari ni ada sesi ambil gambar nak buat pas pekerja yang baru.. jadi, aku decide pakai tudung bawal. nak tak nak kenala menggosok pagi ni.. tudung je, baju sauk je apa yang ada asalkan matching. pas pekerja ni ntah2 forever tak tukar2. so kita expect 20 tahun lagi may be masih memakai kad pekerja yang sama. gambar hari ni penentu 20 tahun akan datang samada akan digelakkan atau tidak. haha.. rasanya gambar pas pekerja sekarang dah ok, cuma mulut jelah merah menyala haha..

Okeylah. bosan gile.. ngantuk pulak tu.. bye bye .. wassalam..

4 comments:

Myvitrd said...

sempat lagi tidur ye.. heheeh

Nia said...

hehe,..sape yang amikkan gambar tido nih?

Suliana said...

myvitrd,
eksyen je tu . hehe

Suliana said...

nia,
amek sendiri :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails