Friday, November 2, 2012

muka baru

Assalamualaikum..

Hai uols :-) ha..cun tak layout baru blog i ni.. buat sendiri uols.. cewah.. banyak la ko punya buat sendiri. background tu opismate yang buatkan.. aku pilih je nak background apa.. dia tolong baca coding.. tq yani :-) nanti apa2 akak panggil lagi ye. haha.. camana nak dikatakan blogger tegar ni, design blog pun tak reti.. kuikuikui... jadi dengan rasminya, inilah layout baru saya.. snap sikit.. say cheese :-)


Adik aku busy sikit.. wat assignment kot.. jadi marilah kita godek2 sendiri. ni pun tak habis godek lagi.. masih kena susun betul2.. baru lah teratur :-) ok, nak gi rehat dulu. babai.. 

wassalam..

9 comments:

faiez said...

cantekkkkkkkkk

Suliana said...

maceh faiez :-)

Sharinginfoz said...

wow, memang suka betul tukar2 ya

NaDia CoMaNeCi said...

wah new interface..cantik!!

Suliana said...

terpaksa.yg lama dah hlg.

Suliana said...

tq nazat :-)

Suliana said...

terpaksa.yg lama dah hlg.

fiza arshad said...

comey!! saya sangat suke!! :))

Suliana said...

maceh fiza :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails