Friday, November 23, 2012

Lunch Nasi ayam

Assalamualaikum..

Tadi tengahari, kitorang makan nasi ayam buatan sendiri :-) dah muak makan kat luar, masak sendirilah nasi ayam.. kira potluck lah. bawa sorang sikit bahan2.. yang major item kita beli kat giant :-) kira simple lah menu kali ni.. selalu bawa lauk sorang sikit kan, ni tak, kita set nasi ayam, so satu menu jelah.. unfortunately, ngam2 soi maa.. tak de lebih nak kasi kat jiran sebelah.. huhu.. next time kita buat lebih lagi ye..

ayam goreng rempah by yana. seekor ayam

us with boss.. yana amik gambar. yani tengah buat air :-)
pergh dah macam lauk pengantin dah. haha. perasan..
 
fruit tart by me and choc moist by kak zawanis..


it's mine.. alhamdulillah..

salad, cucumber and tomato

Alhamdulillah kenyang.. aku seperti biasa disumbatkan dengan tapau2 segala yang ada.. bukan aku nak tau, tapi orang paksa suh bawa balik :-p so balik ni kita makan nasi ayam ye bang. hehe.. tapi ayam kena belilah. yang set ni dah habis licin :-)

Selamat berhujung minggu kawan2..

bye.. wassalam..

4 comments:

fiza arshad said...

Bestnye mkn rmai2 mcm tu kt opis..fiza kt opis skrg klo x kuo ngn hubby..tapau mkn sorg2 kt blk opis je..nasibla..hihihi

misscha said...

shedapnye..nyum2...

Sharinginfoz said...

buat saya lapar le pula tengok makanan ni....

Suliana said...

fiza,
alhamdulillah.. seronok :-)

misscha,
mmg sedap.. :-) jmput tgk je lah. hehe

mr sharinginfoz,
tgk pun dah laparkan. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails