Friday, November 30, 2012

akhirnya dapat rasa juga :-)

Assalamualaikum..

Salam hari Jumaat.. Sedang2 duk dengar radio kegemaran IKIM FM, tiba2 pulak boleh senyap je tak de siaran. selalu je macam tu IKIM ni tau. ntah nape ntah line dia selalu senyap.. hmm..

Okey2, nak jakun sikit. hee.. akhirnya diriku dapat juga merasa durian crepe yang selama ni orang duk gebang2 ni kan.. nak buat tak terasa nak buat lagi. so belilah dengan sahabat dekat tapi jauh :-) tapi sahabat dekat tapi jauh ni belanja je i. hehe. maceh u.. len kali belanja lagi ye..

So nak tahu pendapatku tentang durian crepe ni.. of course la sedap!!! boleh buat dan boleh beli. boleh dijadikan salah satu menu tambahan untuk party2. hehe.. tapi tulah bab nak melempeng tu yang jenuh tu. lama tau nak melempeng ni, tu kalau buat lempeng lah. hehe. kalau buat crepe tak tahulah lama mana prosesnya..

RM 10 untuk 4 keping bantal comel

comel kan. gebu je..
Semalam aku makan 2 ketul.. dua kali ngap je terus habis.. mahal jugak ye rm 10 untuk bantal comel ni.. dalam dia ada inti durian dan whipped cream.. sendawa pun bau durian. combination yang sedap.. recommended :-) kalau rajin, boleh buat sendiri.. banyak je resepi boleh google.. nak atau tak nak je :-)

Ok bye. wassalam

4 comments:

fiza arshad said...

Tu la kak sue..fiza pn br merasa then trs order..sdap..beli ngan kak ipar opismate 6 bijik rm10..kire murah kt trg lg la hihi ;)

ejaMaria said...

akak buat sendiri je - sebab?... nak makan banyak... hehehe...
sepuloh ringgit bole beli duyan 2 biji... ;p

~MommyAida~ said...

Wahh sedapnyaa..esok baru nak mencari DC ni kat MidV...nak merasa jugak..heheee

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Mlm ni husband btu beli tp tak blik lg tup...yup...sue lak tayang...nk rase jugk ckit...ehrheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails