Thursday, October 18, 2012

rindu...

Assalamualaikum..

Rindu sama ini budak.. buka pendrive nak cari gambar, sekali terjumpa gambar aqil masa baby.. comel.. anak kan.. masing2 ada tempat di hati ibu. Moga jadi anak soleh dan solehah ye sayang ibu :-) hope pendrive 4GB ni takkan rosak sampai bila2. sebab, memang penuh gambar aqil dari baby... kenangan tu.. gambar aisyah pulak banyak aku simpan dalam SII ni.. pas tu save dalam pc ofis. kalau hilang ke, rosak ke, sayangnya. pic aisyah tak pernah cuci lagi ..

tak ingat lah berapa bulan ni..
comelnya dia senyum..
masam je.. bulat aqil dulu.. sekarang je kurus melidi..
aqil mata bulat. aisyah tak berapa bulat :-)

 ok bye.. wassalam..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails