Monday, October 15, 2012

happy birthday to my dear husband

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum...

First of all, i wanna wish a HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAR HUSBAND!!!! you are 30 now.. alhamdulillah dipanjatkan usia sehingga 30 tahun ini. moga hidup abang diberkati, dipanjangkan umur, diberi kesihatan tubuh badan yang baik, ditingkatkan keimanan dan kesabaran.. Aqil awal2 lagi dah nyanyikan lagu happy birthday untuk ayahnya. pandai aqil nyanyi :-) 



semoga ceria selalu, jadi bapa dan suami yang penyayang, menten kurus dan hensem
dah 30 ni cool2 la skit ye :-)

Okey, just a short wish. hadiah coming soon :-) insya-Allah... malam ni abang belanja makan kat secret recepi aqil nak makan kek. kuikuikui... i love you darling.. :-)

ok bye. wassalam..

3 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

tu pg td bukak infoportal, terpampang buka zaki nye besday..

ehem, gmbr zaki d kedai emas tu, besday boy beli adiah ke wife nye ker..??hehehe

Suliana said...

linda,
tu gambar kat kedai emas kawan dia. hehe..

Masya said...

happy belated bestday....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails