Tuesday, October 30, 2012

end of our holiday

Assalamualaikum..

I'm back :-) selamat dah bekerja hari ini. semalam cuti lagi.. alhamdulillah tidak menempuh jammed seperti rakan2 lain yang balik pada hari Ahad.. memang kitorang amik cuti sebab taska aqil tutup dan kalau tak tutup pun tetap amik cuti kot. huhu..

on the way back to kl.. aqil moody kejap..
Dan anak2 ibu pun hari ni dah menjalani rutin biasa.. sayang mereka berdua. dah 5 hari berkepit dengan ibu je kan. rindu la dengan adik kecik.. alhamdulillah dia behave sangat. ceria je.. kesihatan pun dah semakin baik.. risau dengan selsema dan batuk dia. lately macam dah tak de leleh2 dah kecuali kalau menangis.. aqil pun alhamdulillah.. ceria je. tapi risau gak sebenarnya sebab banyak makan gula2 masa kat kluang.. takut dia demam..

happy time aisyah dengan atok..

happy time captain aqil..
Ok.. next cuti adalah pada deepavali dan awal muharam.. hmm.. nak gi mana ek. adakah nak amik cuti tersepit atau tak payah cuti? nak cuti2 pun pakai RM gak.. huhu.. ok babai.. wassalam..

1 comment:

~MommyAida~ said...

dah kerja mmg rasa rindu kat ank2 kan..homesick sekejap..hhihihi..apepn,tak sabar tunggu cuti nov gak..nk amik cuti direct..hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails