Tuesday, October 16, 2012

celebrate

Assalamualaikum..

Semalam, celebrate birthday hasben di secret recepi.. Gitu jelah agenda kami yang dah meningkat dewasa  ni. tak de lah nak party2 bagai. hehe.. so, secret recepi di Pandan Indah adalah terdekat. ingatkan nak gi tesco dalam tu pun ada SR juga.. tapi sebab macam dah penat, pegi dekat2 je.. Lepas azan magrib, sebelum pukul 8 dah ada kat SR tu. hehe. tak de orang pun kat situ.. Aqil sibuk nak makan kek. asyik ulang2 yang itu je. tak sebut kek, dia tukar roti canai pulak. huhu..

SR tu apa je lah yang sedap.. tapi aku dah tahu dah nak makan apa. mestilah amik Thai Style Fried Rice dengan Air Juice Apple kasturi.. masam gile.. nasi goreng dia tu dulu aku rasa sedap sangat, tapi sekarang ni dah jumpa yang lagi better, maka kalahlah semua food kat sini.. yang sedap kek je lah kot. tapi semalam, makan habis juga lah. Birthday boy amik grilled chicken with black pepper dan ice lemon tea. side dish of course la mesti ada kek. kali ni amik creme brullee cheese cake. sedap ;-) aqil pulak, pantang tengok asikrim yang ada m&m tu, bising minta yang itu. dah la mahal, pastu ko kutip m&m je.. huhu.. total semalam adalah RM 64.++. tax dia aje dah RM8.. hai, tax pun dah boleh buat belanja sekali makan kat opis tau. eh, bukan nak ngungkit belanja semalam tau. hehe. tak pelah, sekali sekala kan. kalau berkali berkala tu, mesti makan kek aje :-)

our food

kami sekeluarga.. baju keje pun tak sempat salin. hehe

dah habis dah cite.. tahun depan pulak bulan feb tau giliran i ;-p tapi sebelum bulan 2 tu, ada bulan disember dan bulan januari yang perlu celebrate. hehe.. tentulah untuk anak2 ibu especially adik dah nak setahun :-)

Alhamdulillah..

Sekian, wassalam..

6 comments:

ejaMaria said...

wah... disember... januari... februari... berderet susun bulan makan kek tu... ;)

Syahada Ahmad said...

Bila dah makin dewasa dan bertambah bilangan ahli keluarga ni, maka berwasatiahlah dalam menyambut majlis2 keraian. hehehe

Sebagai tanda ingatan, appreciate each other. Sweet gituu. ;-)

Suliana said...

kak maria,
hehe.. kek buat sendiri je lah :-)

Suliana said...

sya,
betul2.. hehe.. klu ada org igt lah :-)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Epy buzday en zaki....ni cleberate ngan tak mandi lagi la balik keja ni yer...hehe

Masya said...

eeermmmm dapnya... makan kat SR

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails