Friday, September 28, 2012

skincare baru

Assalamualaikum..

Aku dah sampai opis. kursus dah habis pukul 11 tadi. ingatkan nak balik rumah terus, sekali tu bos suruh masuk meeting petang ni o_O.. terpaksalah mak masuk opis balik.. kursus bersama Dr. Irfan Khairi tadi sangat best!! kalau korang yang berminat nak buat bisnes, memang eloklah rujuk kat dia or panggil dia buat talk..

Ok, back to the title.. ye, aku beli skincare baru. peluk ketat2.. hehe.. Everlynn.. FYI, aku dah lama tak cuci muka tau. nape ntah, malas ke apa. pastu, kalau aku beli pencuci muka, lama baru nak habis.. ni aku baru start balik nak berjinak2 dengan skin care la ni. tapi aku malas nak pakai olay dah. dah terlalu lama aku pakai olay since belajar lagi.. cam tu gak rupanya. al maklumlah, dah kertu.. hehe.. Tapi, yang aku tak tinggal adalah day cream dia, total effect tu. before pegi keje, mesti pakai. kalau tak, rasa macam bedak tak lekat. 

Now, dah beralih arah. saje je gatal tangan macam horang kaya plak ko sume nak beli.. ni aku beli trial pack je. dapat 4 barang, cleanser, toner, day and night cream.. kalau ikutkan kira satu2 barang dia murah jugaklah. berasaskan buah-buahan..  kulit ku ni tak de masalah pun, tapi dah masuk 3 series ni, beauty concius skit la. hehe.. harap2 dengan pakai everlynn ni, dapat mendatangkan ketenangan jiwa padaku setiap kali tengok cermin :-D harap2 rajinlah pakai benda alah ni.. 


ok. bye. wassalam..

9 comments:

*azni* said...

brp hrga ni kak?

Suliana said...

azni,

RM 125..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bertambah cantik la sue...pas ni...ehehehe

Suliana said...

yai,
amiin... :-)

Masya said...

nanti tunjuklah kesan sebelum nak selepas jangan lupe kongsikan kat sini.. sy pakai syahirah jer hihihihihi....

fiza arshad said...

dear, fiza da lame jgk usha produk ni..sll je follow owner die name lynna kt instagram tuh..mmg comey lah..nnt klo ok, bgtau eh, nk try la jgk hehehe :))

Suliana said...

masya,

insylh.. kita pun baru nk try produk2 gini. hihi

Suliana said...

fiza,
ok kot akak pki 3-4 hari ni. xde gelupas2 apa.. kulit pun nmpk bersih je :-)

KUREKURE COMEL said...

owh...sy dah pkai produk ni...dlm 2 mgu pertama mmg ok sgt...tp bila masuk mgu ke 3..aduyaiii...mengelupas kat tepi2 mulut....terus stop...mcm tak tahan...huhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails