Friday, September 14, 2012

penutup syawal di ofis

Assalamualaikum..

Dah petang baru nak update blog. hari ni busy sungguh.. dengan jamuan raya unit dan juga kerja.. macamana nak bahagi dua tu. dah petang ni baru relaks2 skit bila dah settle semua.. Hari ni, penutup minggu raya di ofis, jadi ramailah yang buat open unit termasuklah kami.. kitorang bawa pot luck je. ada mee kari, laksa, satay, kek dan lain2 lagi. aku ditugaskan membawa laksa yang dah direbus dan ayam masak merah. sebagai tambahan, aku bawa kek red velvet lagi.. eh tak de kek lain ker.. asik2 yang itu je.. huhu. yelah, kek ni je yang aku rasa sedap, dia sudah potong sume kek2 lain. hehehe...

 gotong royong..

 hiks.. kek red velvet air tangan ku.. again.. *muntah agaknya budak2 ni duk makan kek ni je*

 deko2 by yana..

 hihi.. tayang potluck dia aje :-)

 the desserts..

ni unit kecil kami bersama bos besar :-) 

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. esok pulak, ada 4 buah rumah sedang menunggu.. insya-Allah jika tiada aral melintang, akan sampai ke destinasi tersebut.. hati2 di jalan raya.. siap2 basuh baju sume kalau nak berjalan esok. hehe.. 

selamat hujung minggu uols. ..

bye.. wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails