Thursday, September 6, 2012

makan lagi :-)

Assalamualaikum..

hari ni pergi jamuan di HQ.. kalau ikutkan tak pernah pegi pun, tapi sebab ada transport, tumpang orang je la.. tak pergi pun tak pe kot. kalau yang benar2 lapar, memang tak puas hati lah kalau makan, yelah, orang ramai, nak makan nasi ke nak makan kambing golek ke, mesti tak dapat punya sebab beratur adalah super panjang.. so, gambar makanan tak de, sebab tak dapat kambing golek.. huhu..

Jadi, apa yang aku ambil adalah cendol sebab tak beratur panjang, kuew teow goreng orang amikkan, tapi expect char kuew teow sebab stallnya tulis char kuew teow, yang dapat kering.. pastu, ngecek sate orang, ngecek mee rebus orang, siap ada encik tu kasi lontong dia amik lebih lagi. haha. sabo je lah.. makan gitu2 sambil tengok2 orang.. balik.. :-)

sambil2 tunggu kereta datang, silalah posing2 di tepi jalan dulu :-p


 bukan kereta kami :-)

 ni jamuan cawangan semalam..

 bff :-p
balik2 singgah sogo konon nak beli air, sekali tu amek kau.. beli macam2.. susu aqil 2 bungkus dan barang2 spageti untuk reunion sabtu ni :-) eh, sogo warehouse sale tingkat 7. silalah kalau ada baki duit lagi. :-p

bye. wassalam..

1 comment:

ejaMaria said...

tak sanggup nak makan jamuan raya lagi... :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails