Thursday, September 13, 2012

before and after - camera 360

Assalamualaikum..

selamat pagi semua.. hari ni en suami dah kembali bekerja.. together2 lah kita pergi keje :-D masa dalam kereta, sibuk camwhoring nak amik pic muka pagi2 hari. hehe.. pastu edit2 pakai apps camera 360.. sape2 yang belum install lagi camera 360 (android phone), silalah install.. syok bergambar dengan pelbagai rupa yang menawan..

bagi aku, sakit hati jugalah bila snap pakai camera 360 ni sebab gambar dia buat kita perasan.. haha..  sakit hati je.. yelah, bila dah pakai Magic Skin tu, terus muka fresh la, glossy la, realitinya?? realitinya cung jugalak la walau pun.. haha..

 ni pakai front camera, jadi macam aku pulak yang drive kereta :-) amacam, fresh kan muka pagi2.. berseri2 aje.. hehe

 ala2 anje lentok2.. haha.. en suami layankan aje.. cer tengok dah kurus dah suami ku akibat muntah2 semalam, hilang 2kg gamaknya :-p tapi en suami saya memang dah kecik sikit sejak dari bulan puasa dan aktiviti barunya berjogging atas thread mill :-D banyak juga turun dan harapnya teruslah bersenam untuk mentenkan berat badan.. dia ada cuba satu produk kurus badan ni tapi mungkin tak serasi dengannya (tak berapa nak jadi) compare dengan orang lain.. 

lihat before and after edit.. terimalah diriku seadanya.. ni yang membuatkan diriku nak sangat makan ephyra.. please belanja i :-p

ok bye.. nak join meeting . bye. wassalam..

2 comments:

Syahada Ahmad said...

tak perlu kot aplikasi tu sume, sue mmg cantik dari sekolah lagi.
Sha pung! kuang3 :p

Suliana said...

sya,

hahaha.. memandai je sya ni.. malu i *blush* kekeke...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails