Tuesday, August 28, 2012

gambar chomel lote..

Assalamualaikum..

Hello and hi!!! lama betul tak update blog ni.. nak mula dari mana tak tahu lah, banyak naw ceritanya.. tapi bila dah transfer2 gambar dalam pc ni, lebih tertarik untuk upload gambar chomel lote anak ibu ni. hee.. suka suki je masuk bakul angkat sendiri :-p tak pelah, sekali sekala kan..

 aisyah wearing trudy and teddy pemberian mak ida..

abaikan pengapit2 di tepi aisyah tu.. tengok muka dia manisnya senyum.. geram je, ibu gigit dia baru tahu. huhu

Sorry abang aqil, anda bukan tidak comel tapi anda suka buat muka tak comel time bergambar. hehe.. time comel anda telah habis ye :-p bagi peluang kat adik aisyah pulak.. later aku sambung cite pasal raya ye. perjalanan yang jauh 3 buah negeri kita beraya.. yuhuuu... masyuk rezeki anak2 ibu :-) alhamdulillah..

ok, bye wassalam..


5 comments:

Nieyl said...

ala..tomey nyer aisyah~

ejaMaria said...

hehehe... budak kalau dah 3-4 tahun memang suka buat muka 'pelik' bila bergambar... tak mcm budak kecik umur setahun - muka tulus lagi... ;p

Syahada Ahmad said...

olololo...aisyahhhh. comei loteee dia.

Kalau boleh jalan tu, mesti lagi comei kedek2 pakai skirt. hehe

ibu dia comel, haruslah menyerap ke anak.;-)

faiez said...

aqil handsome boy...aishah comel...ibu die???hihihihi

Suliana said...

wehee... faiez, nurun ibu dia la tewwww :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails