Tuesday, August 21, 2012

3 syawal

Assalamualaikum. .

just a short entry today. . aku dah sampai kluang semalam. today, adik beradik yang lain akan berangkat pulang raya dengan mertua masing2 pulak.. hmmm boringla aqil xde geng dah. .

Ingatkan nak beraya dengan sahabat handai tapi masing2 tak de kat sini dah.. beraya dengan family semuanya. rumah ku ini 1& 2 raya full house sampai malam.. penuh dari depan sampai dapur. nasib aku tak sampai lagi time tu. huhu..

ok, just a few pic raya untuk tatapan korang yang tengah boring2 cari bahan bacaan kan. hehe.

gambar raya terbaik kami
 
dua beradik di raya ketiga
 
adik beradik di 1 syawal
 
suami isteri.. (ala ada hanger plak )
 
adik beradik dan adik ipar

ok. bye. wassalam.

4 comments:

Syahada Ahmad said...

eh cane sue tahu sha tengah cari bahan bacaan ni.. hehehe
bosan weeehhh duk ofis time raya2 ni. :p

ummi nia said...

sis..nk tnya..sis guna smsung sii kn??nape yer sy update blog guna henset xleh nk upload pic..

Suliana said...

sya, awalnya dah keje.. :-)

Suliana said...

ummi nia, dulu sy pun xboleh upload entry if ada pic. tapi lps kwn saya upgrade software fon ni, baru blh update. cer pi kdai suh dia upgrade software.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails