Tuesday, July 3, 2012

happening day

Assalamualaikum..

Adoi.. penat gelak hari ni tengok gambar :-) 

tadi tengahari ex bos kami ajak makan tenghari kat area padang merbuk sana. dekatlah dengan ofis tapi kena pegi naik keta juga... apa2 pun, terima kasih kat puan sebab belanja makan... sebelum nak upload gambar lain2, nak ajak korang gelak sama.. hehe. suka atilah korang nak gelak ke nak apa kan, tapi yang pasti aku dari tadi tengok gambar ni tergelak2 je.. hehe.. 

actually teringin nak buat aksi lompat. haha. selalu tak de orang nak melayan aku melompat, time ni la ada kawan2 opis pun yang sama gila-gila remaja. hehe. penat mak budak ni melompat, aksi masih boleh improve lagi :-)

 mula-mula malu . tak jadi aksi..

 ha amik ko.. dah terbang.. yang belakang tu tumpang melompat. mujur masuk dalam frame, kalau tak, mak balik jalan kaki :-)

 cover line aksi di tengah panas :-)

 ha, dah mula balik dah.. macam muka nak nangis pun ada.. 

 kekekeke... ayam den lopeh

 sorang macam bertepek kat dinding, sorang macam kena sangkut :-)

ha yang ni pulak macam nak menari zapin :-)

Okey, esok lah aku sambung lagi cerita. banyak dah gelak hari ni.. nauzubillah.. banyak gelak takut nanti nangis..

wassalam

3 comments:

Huda said...

ceria-ceria ye semua..:)

Suliana said...

hihihi.. seronok :-)

Masya said...

sakan berpossing lomabt² hihihihihi....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails