Monday, July 2, 2012

First monday in juLai

Assalamualaikum..

It's monday again.. first entry in July :-) hari ni terbangun lambat. nak kata aku tengok bola tak pun, tapi mr hubby yang tengok bola. tu yang bangun lambat tu. hehe.. dengan aku sekali berjangkit tak sedar.. so, masuk ofis dalam 8.30 lebih. luckily, bila dah punch, semak balik, sistem tak masuk. oh yeah.. clock problem :-)

satu lambat sebab terlajak, pastu, mr hubby sakit perut, pastu aqil pun sakit perut 2 kali dia buang air besar pagi ni, dah nak masuk kereta dah pun, mengadu sakit perut, masuk balik rumah, tu pun sebab cooler bag aku tertinggal, kalau tak sila tahan sampai nursery :-p aku memang dah sakit perut dari semalam dah.. tak tahula salah makan apa, makan pedas kot.. hmm..

Dan sebab sampai lewat, tak delah aku sarapan pagi ni. Makan kek yang ofis mate bawa.. dapatlah cover kelaparan tu. dan tengahari ni mesti aku nak pulun makan banyak. huhu..

Okey, tu jelah nak update pun. nanti nak cite pasal keta baru aisyah plak :-P

bye.

wassalam :-)

1 comment:

Marsha~ said...

betul ar.. sy pun ngantok ni mengalahkan org yg tgk bola...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails