Tuesday, June 19, 2012

tidur buas

Assalamualaikum. . .


selamat pagi. hari ni kursus lagi. saje je la nak update blog sepatah dua kata :-) nak cite pasal aisyah tetomei ni. hihi. nak upload gambar tak tahula nape asyik forbidden je kalau pakai bloggerdroid ni. tak best lansung, jadi dengar je lah ahkak berceloteh :-)


budak ni kan, tidurnya ya ampun buas sungguh. 360 pusing2 melintang antara ibu ayah. alih2 dah berpindah sebelah aqil. aku pun tak paham apa pesen anak2 aku ni time tidur.


Diorang ni tidur jenis melurut ke bawah. kalau kat hotel, kitorang tidur terbalik. amik ko nak melurut sangat kan, langgar la kepala katil. hehe. . tu tak pe lagi, ni takut jatuh tengah malam acane. . yang besar jatuh tak pe lagi, kalau yang anak dara tu jatuh, alahai siannya.


jadi keje aku malam2 kalau terbangunlah, cari anak2 aku yang ntah ke mana bersepahnya. hihi. kutip sorang2 tidur atas bantal. :-) tu belum lagi ayahnya tidur bersepah. tak koser eh nak mengutip, kalau ringan leh la angkat :-P jerit2 suruh bangun, sekali dua tak pe lagi, tapi kalau lama2 panggil tak bangun, babai lah. hihi nak2 musim euro ni kan. .


aku ada tengok cite sape di rumah minggu lepas dr fazley. katil dia pun siap berpagar kiri kanan dan hujung katil dia hadang dengan kerusi. mana eh beli pagar katil tu. cam best je untuk budak2 yang tidur melasak ni. nak tidur bawah tak koser plak nak berkemas pagi2  bilik bersepah. huhu. .


okeylah tu je nak cite. babai. wassalam


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

Huda said...

samalah anak kita tido bersepah, nyampah. Mak ngan bapak tido sopan, tak tau anak2 ni tido ikut sapa, jenis tunggang terbalik, kita tido kepala kat bantal, sedar2 nengok dua orang dah kat kaki kitaorang, ntah apa2..

Nur Hasyimah Mahasan said...

Samer la sue ngan irsyad n irdina....so ibu n abah terpaksa mengalah ler demi anak2..huhu

fiza arshad said...

Fiza pn ade tgk program yg g umh dr fazley tu..mcm kagum giler..bgs ade penghadang katil mcm tu..kagum gk ngn dr fazley n wife yg teror masak..anak pn da 3..hihihi :)

MommyAqil said...

Hurm..tula budak2 ni kan..mmg lasak tido nya...Tapi kena hati2 gak takut ke bwah jatuhnya..tu yg dulu time my Aqil kecik terus bukak katil..suma tido kat bawah..nanti dah ank dua mcm sue nanti tak tau la camana gayanya..huhuhu

Rai said...

budak nama aqil memang kuat melasak kot kan masa tido.. bujang saya tu pun nama aqil..tido entah apa gaya..berpusing macam jarum jam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails