Thursday, June 14, 2012

tak seberapa

Assalamualaikum..

Selamat pagi.. hari ni ada meeting wajib untuk kami kul 9 pagi.. so kena attend yelah dah nama urusetia kan.. datang pagi2 kena pam dulu, kang buatnya kul 10 tak de break camana... tak nak la lambat2 sangat pam, nanti lari jadual dan badan pun rasa macam tak selesa dan serba tak kena...

Ok actually dah lama juga la aku tak cek akaun nuffnang. sejak dah cash out kali kedua setahun lebih aku tunggu amount yang ditarget, terus aku tak bukak. haha.. nampak sangat la tak masyuk sangat kan. bila dah cash out now tinggal belas2 je la. hehe..

Bila dah buka akaun tu, terus la tengok performance blog ni dah lama tak jenguk.. blog suam2 kuku je tak de info yang menarik sangat pun, sekadar berkongsi cerita, bebel2, luahan perasaan, cite pasal anak2 je pun.. hehe. tu pun ada orang datang tengok dan baca. terima kasih la kat korang yang sudi baca cerita aku ni. 

malu nak tunjuk tapi tak pelah, busuk2 pun blog ahkak juga :-p

Kadang2 aku suka belek2 entry yang lama.. hehe.. syok gak baca tulisan sendiri. macam diari kan, belek2 baca history.. yang paling banyak memori bersama aqil la, aqil yang comel, aqil yang nakal, aqil yang selalu demam, aqil dengan EBM2 ibu nya.. banyaknya kenangan bersama :-)

Love my blog. 

wassalam



5 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sama2 kita naikkan taraf blog k...

Suliana said...

Maceh anje. . Tulis sekali sehari je, tu suam2 tu :-)

fiza arshad said...

luv my blog tu, tapi xpenah check nuffnang lak hehehe :)
blog tak femes gheghhehhee

geez said...

ok la tu dh bleh cash out.....^_^

Nia said...

wah,..kira ramai la tu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails