Monday, June 11, 2012

gambar lagi

Assalamualaikum..

Happy monday uols :-) hari ni macam tak reti tulis apa, tapi nak gak tulis something. lebih kepada nak letak gambar sebenarnya.. tak de masa nak upload gambar dalam fb, so gambar2 tu terpaksalah di share di sini .. hehe. kat sini, memang kejeku mengadap pc je ..

tag tangan sebelum masuk theme park. tangan aqil atas sekali :-)

ni je pokok strawberry yang dijumpai berbuah tapi tak boleh petik :-) tengok je..

sorang tengok atas, sorang tengok bawah.. hehe..

ni sampai hotel .. booking hotel lost world of tambun..

Aisyah jatuh katil kat sini. perkara paling ditakuti berlaku.. puas jaga, jatuh juga. huhu. tengok dahi merah.. kuat meraung..

pagi on the way ke cameron ;-) di luat hotel LWOT

me bersama anak2 buah. bayangkan kalau aku beranak 4 nanti camana. hehe..

my sis and me..

budak debot dengan muncungnya mencium adik aisyah :-) adik pakai pampers time jalan2 ni..

again, time nak balik. posing2 dulu..

tu jelah kerja aku. free2 duk belek gambar dalam pc.. bila lah nak cuci ye.. beribu kot pic yang tunggu dipilih untuk dicuci :-) okey. saje bosan2.. kang ada idea aku tulis lagi k... babai. wassalam 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails