Tuesday, June 5, 2012

gambar cameron lagi

Assalamualaikum...

Busy skit la hari ni nak update blog.. ada orang kesah ke. hehe.. eh tak habis lagi cite pasal cuti2 ni?? Of course lah kan tak habis lagi cite pasal cameron ni.. ni baru cameron tau, belum tambun lagi :-p ni gambar amik dari fb kak long aku, download. nak jumpa minta original copy kena pegi rumah dia plak nak transfer dalam hardisk. mestilah kena simpan, kenangan kan.. 

 nice pic.. suh orang lain amikkan gambar semua..

 beli beli sayur murah, 7 jenis Rm 10 :-) jangan tak masak ye :-)

 tempat kami soping..

 rose farm..

 nak juga sebelah bunga..

tepi kolam ikan dalam rose farm..

Ok tu je.. nak balik dah.. bye.

wassalam :-)


3 comments:

Sharinginfoz said...

seronok gak jalan2 bersama family

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya pegi bercuti, dear jom la wat pop up window sng sikit nak komen kat blog ni, tutorial ada kat blog kita

Suliana said...

sharing info,
of kos lah.. hehe..

anje,
now dah ada.. tq ye for the tuto :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails