Friday, June 22, 2012

favourite cookies :-)

Assalamualaikum...

yeay.. esok dah weekend.. boleh golek2 dengan 2 budak kecil itu.. tak gi mana kot weekend ni.. gaji hari isnin, tak meriahlah kalau nak window soping weekend ni kan.. huhu...

Walau bagaimana pun, nak cerita juga perihal yang lepas yang belum diabadikan di sini. hehe.. Minggu lepas kalau tak silap, 3 kali aku pegi makan pizza hut ni.. ada satu hari yang bertuah, ofismate terpaksa belanja makan setelah dipau oleh rakan2nya. hehe... tak pe2, murah rezeki orang yang suka belanja ni kan. bukan selalu pung... hehe

Kami makan pizza baru tu.. boleh la orang belanjakan sedap aje. hehe.. tapi sepanjang makan pizza minggu lepas, aku suka beli satu cookies ni. namanya Oven baked sundae cookies. lebih kurang gitu lah nama dia. sedap sangat.. sampai hari ni rasa teringat2 je kesedapannya.. murah je RM 6.50 kalau tak silap. nak tapau best ke ek?? huhu.. Jom tengok gambar... 

 kawan2 opis :-)

 pizza baru


 tokey belanja.. maceh faiz. moga murah rezeki selalu..

 suka hati kenyang perut..

my favourite ever.. yummy.. tak tahulah bila nak jemu ni.. hehe

Selamat hujung minggu korang.. have a nice day :-)

wassalam..


3 comments:

Nurul Akmal said...

Nurul pun dah try pizza baru tu.. sedap.. ;)

Lida Rahim said...

kebesarannya lah cookies tu.. ok next trip kena try gak la

Masya said...

assalamualaikummm...

x pernah makan cookies tu.... sedapp yer.. blh cuba...

selalu makan pizza pun org belanja hihihihi... sendiri jrg beli sbb lebih suke yg buat sendiri.. sukati nak tambah bahan.. dan sukati nak ltk cheese lbh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails