Tuesday, June 12, 2012

cotton

Assalamualaikum..

Selamat pagi!! hari ini first time pakai cotton pegi kerja :-) dah lama tak pakai kain cotton since sekolah dulu.. now rasa macam budak sekolah dengan kain polos suci murni.. yerrkkk.. hehe.. Kan ke sekarang musim cotton.. ramailah orang jual kain cotton kan. polka dot la, jalur2 la, ada corak batik juga..  for me, tak de lah minat sangat kain cotton ni, tapi sebab dah musim cotton kan, try la juga. koleksi aku untuk tahun ni adalah dalam 2 pasang. hehe.. tapi sepasang tu belum jahit lagi..

adik tumpang lalu ye pagi2 ni.. hehe..

update: jadi bidan terjun pegi tengok site :-) with yani

Haha.. perasan muda remaja gitu.. duduk bersesak2 dalam kereta dengan aqil, turun2 kereta siap la kau berkedut seribu.. mak tak biasalah pakai baju gosok2 ni. hehe.. ni kalau baju bergosok ni kira hari rajin sedunia tau.. badan ku rasa bertuah dapat pakai baju bergosok. ala, semua orang kan ada hari rajin dan hari malas nya kan.. aku ni banyak hari malas dari hari rajin :-) tapi beruntunglah korang kalau datang hari rajin sentiasa.. :-)

Hari ni semua pink.. punyalah pening kepala nak matchkan dengan tudung kaler apa. letak kelabu macam tak seri je. mujur ada tudung penyelamat.. ber pinky lah kita.. Okey, selamat bekerja uols :-)

Wassalam..

8 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita siap ada baju emergency, means baju yang tak payah gosok kalo dah terlmbat bangun pagi...nice puan blog cun habis

Suliana said...

anje, baju kita sume stok emergency.. hehe.. tq :-)

Huda said...

sweet nampak lembut jer..

Ietams said...

haloh haloh.. suwitnya..
macam budak sekolah menengah je

Syahada Ahmad said...

Sue yg ku kenali mmg cun sejak dr skolah lg. Ikhlas ni yee..

Suliana said...

huda,
hehe.. tq. hari ni je sweet ;-p

ietams,
bdk sekolah beranak dua gayanya :-)

sya,
haha. memandai lah sya ni.. malu i *blushing* :-))

fiza arshad said...

comey jer kak sue, kiut miut mcm bdk sekolah hehehe..maintain jer, pdahal anak da 2:)

fiza suke bj cotton, ade la sket..beju berioron, kalo rajin, tiap2 malam iron, kalo malas, standby bj emergency!! hehehhee :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SUE...EHEHEHE STILL NAMPAK MUDE REMAJA....SEYESSSS...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails