Monday, April 30, 2012

rindu terubat

Assalamualaikum..


Hari ni, kami masih bercuti di kampung tercinta. Bertolak lepas balik keje hari jumaat, sampai pukul 10.30 malam. Alhamdulillah, tak jumpa jem :-)


Terlepaslah rindu nak jumpa ayah mama setelah hampir 2 bulan lebih tak jumpa. Kali ni, kak long pun balik serentak. . Aqil pulak, bila dah ada kawan@ aiman, terus tak kacau ibu dia. Buat hal sendiri je. Even duduk satu rumah, macam tak kedengaran suara aqil panggil ibu :-)


Aktiviti di rumah apa ye. . Ooo sabtu malam ahad, kami buat bbq kambing & ayam. On me :-) laterlah aku cerita pasal tu. Buat makan2 anak beranak je. .  lepas tu, hari berikutnya aku just duduk dalam rumah je. Ayah aqil pulak keluar masuk urusan kereta, upgrade kusyen kereta yang dah lapuk tu. Huhu. .


Esok, kami akan balik kl dah. Hope everything okey, hope tak jem. Ntah bila lagi dapat berkumpul macam ni.


Okey, wassalam.


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails