Tuesday, April 3, 2012

kira gaji baru

Assalamualaikum..

pagi2 lagi dah sibuk kira duit kan.. hehe. alhamdulillah.. kalau benar bagai dikata, bulan april ni dapat lah gaji baru dan gaji tertunggak2 sekali tu.. alhamdulillah again.. dapatlah lagi tambah kehendak yang dihajati. hehe... nak beli kerusi taman la :-) almari kasut :-) katil baru :-) eh, banyak pulak list :-p simpan sikit ye dok.. tapi kalau simpan manjang, sendiri sakit hati sebab duit banyak tapi tak boleh belanja.. hehe..

korang dah kira ke? kalau belum, jom tengok link ni dan boleh kira sendiri.. http://www.jpa.gov.my/ssm/ dan boleh juga tengok kenaikan gaji setiap tahun..

ha, apa macam?? manyak syok tak?? kekeke...

okey.. nak gi makan.. wassalam :-)

4 comments:

ejaMaria said...

wow... nak beli kerusi taman tu yang tak tahan... ;p

Suliana said...

kak maria,
hehe.. kerusi cenonet je buat duduk2 kat luar, porch pun xde la besar nak letak yg besar2. hehe

Huda said...

aah saya dah kira pun sejak sabtu lepas, senyum panjang gak ler..:)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Alhamdulillah...leh ler spend ntuk rumah baru nant...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails