Tuesday, April 17, 2012

kasut

Assalamualaikum..

hari ini kami bakal ditinggalkan oleh ketua keluarga. chewah!! yelah, en suami outstation 4 hari 3 malam di Genting.. tinggallah kami 3 beranak terkelip2 di rumah. hehe.. aku bawa kawan opis yang bujang teman aku kat rumah. ada la kawan skit kan. tak de la aku 'berperang' dengan aqil dan aisyah.. huhu..

Okey, hari ni juga en suami telah dianugerahkan sebagai Pekerja Cemerlang 2011.. tahniah untuk en suami.. murah rezeki kami sekeluarga.. dengan itu en suami telah menghadiahkan sepasang kasut untuk ku.. hehe..


Kebetulan dia kena cari kasut baru untuk majlis ni sebab kasut hitam lama dia dah kena curi hari tu.. yang ada orang panjat tembok curi kasut tu.. kebetulan juga HP ada sale. en suami pun belanja la aku sekali. kasut yang sedap2 macam ni kebanyakkan design tak berapa cun kan. pastu, mentang2 la dah sale semua habis saiz aku. apa je kasut yang aku boleh beli.. huhu. nak tak nak, amik juga la kan, jangan lepaskan peluang, bukan selalu :-p selalunya kes suami aku kalau beli kasut mesti tak dapat, tak de saiz/kasut display/last pair etc... tapi kali ni rezeki dia, aku pulak yang tak de pilihan. hehe..

Ok, tu je la kot. bye.. wassalam

5 comments:

*SiRibenMerah said...

chewahhh.. ada kasut baru tuhhh~

sisanizu said...

wah..nk mintak jugakla ngn en.suami..he he..hari tu beliau pun dpt anugerah pekerja cemerlang 2011 gak..;P

ejaMaria said...

janji dapat... ;p

Syahada Ahmad said...

Klu beli kasut kat kedai branded sket sokmo la xde saiz la, ade warna yg x kenan la, display je yg tinggal. Tp klu beli kat kedai yang kasut yang xde brand, berlambak2 stok. Kedai mahal tp kedekut nk stock banyak2, baik kedai murah lah. Hehehe emosi.

Suliana said...

siribenmerah,

hehe.. biasa2 je :-)

sarah,
cer la goda2 skit :-)

sya,
yelah sya, sale tapi stok yg sikit2 je dia bawak kuar kan. huhu.. mcm tak ikhlas je. :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails