Tuesday, April 24, 2012

Al-Rawsha

Assalamualaikum..

Ahad lepas, kami sekeluarga pergi makan di Al-Rawsha. Dulu, try makan kat wadi hadramaut Jalan ampang seisi keluarga dengan parents dan adik beradik yang lain. tapi kali ni kami pergi 4 beranak je la.. tapi ordernya macam makan 4 orang dewasa. huhu. terbelahak nak habiskan. tapi memang tak habis. Al-Rawsha ni terletak di bulatan kg. pandan. Kalau perasan, bangunan dia macam Istana takeshi.. hehe..

Kalau yang bawa baby dan anak2 kecil, boleh pilih duduk kat tempat aircond. meja bulat 10 orang tu kami duduk 3 orang. hehe.. Kami order lamb madghout half portion dan juga kebab.. order tak hingat.. huhu.. nasi dia aku rasa untuk 4 orang makan, kami tak habis, tapau, dinner makan yang tu pun dah cukup :-)

 sedap.. layan je makan kambing ni :-) half portion RM 25

 kebab lawan dengan mulawwah rm 30

 aqil posing :-)

 entrance al rawsha

aisyah minta dokong :-)

Ramai juga yang datang makan situ.. rata2 family besar2.. dalam hati aku, untunglah duk kl ni. aku dulu kecik2 tak merasa nak makan best2 ni. paling best pun kfc kalau nak makan luar. huhu. dah la adik beradik ramai, mak aku kena bajet2 nak makan kfc, tak leh selalu. huhu. sekarang, mak ayah keje bagus2, dapat makan mahal2..

okey, jom lunch :-)

Bye, wassalam 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails