Monday, March 5, 2012

nak pegi!!!

Assalamualaikum. .


Korang!! Cuti sekolah dah nak mula. . Yang ada anak2 sekolah tu tentu dah plan gi mana2 kan. Aku ni, baru nak naik keje. Takkan nak cuti lagi kot. Ala, boleh je kalau nak cuti. Cuti aku ada 30 hari lebih lagi tau.  Tapi en abang aku tu macam tak berminat nak berjalan, anak kecik lagi katanya. Huhu. .


Family ku semua plan nak gi terengganu. Ada wedding my cousin. Tapi tak berapa rapat la. Seronok jalan ramai2 ni, tak de la tercangak2 malu2 kucing kalau pegi kami sekeluarga. Bestnya. Kalau ikut ayah aku berjalan, seronok, boleh ngendeng2 skit. Hihi. Cepat2 nak ikut, sape pemalas jalan, tinggal :-) Pegi pantai la mkn sotong celup tepung, pegi pasar payang la. Siap pitih je la. Dah lama tak balik tgnu. Huhu. . Seronok pegi pasar payang tengok kain2 sutera yang cantik2. Beli tak de pun, tengok bajet juga. Hehe


Satu lagi tempat yang aku teringin nak pegi ialah cameron highlands. Walaupun aku dah merasa masa rombongan sekolah darjah 6 dulu & masa aku degree, aku tetap rasa macam best je gi sana. Jeles tengok orang bergmbr petik2 stoberi. Haha. Itu yang dia nak sangat. Kuikui. . Ada orang pegi CH macam pegi jusco je. Pegi penang singgah CH. . Tapi jalan dia masih berliku2 kan. Takut plak. Bila nak buat airport ni ha. Huhu. .


Okla. Tu je nak cite :-) bye. Wassalam :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

Ala ngendeng2 kat en zaki mest leh nyer...time cuti skolah la nk jalan2 ramai2 kn...

fiza arshad said...

hehhehe..go for it jer kak sue!! blh jer..mmg best pg cameron!!

nak dtg trg??? welcum to trg!! hello la klo dtg ye!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails