Thursday, March 15, 2012

My Pinky Moments

Assalamualaikum...

Tiba-tiba terdetik nak join contest ini . Kalau tak, payah benar aku nak melayan contest2 ni.. tapi kali ni tidak lagi apatah lagi it's about PINK :-) yelah, dah ada anak dara, of course la ibu dia kasi PINK saje.. selama 3 bulan ni, aisyah banyak koleksi baju warna pink. dah lama mengidam nak anak perempuan, sekali tu dapat, apa lagi, kita kasi PINK ini budak.. pernah juga pink kan aqil, tapi tak banyak la.. hehe, nak kena marah dengan ayah dia ker.. huhu..

Okey, oleh kerana syarat contest ni nak pakai 2 keping gambar je, maka aku letak 2 keping gambar je la kan.. kalau boleh nak letak sume gambar aisyah yang pakai pink.. tapi hover la pulak kan.. silakan tengok.. tak tahu  la menarik ke tidak..

hai tomey ibu :-)

ibu dan anak in pink.. suka pakaikan aisyah topi ni.. topi ni pemberian my BFF.. topi pink ni best juga cuma dia besar sikit, so longgar la kalau aisyah pakai. nak cover time panas memang elok sangat..

haha.. kan ibu dah cakap, topi ni longgar.. tok ma yang pegang aisyah pun tak perasan topi ni dah turun tutup mata aisyah.. syok sangat la tue dapat hisap penumbuk dia tu.. hehe..

Okey, contest ini dianjurkan oleh  Eyriqazz.Com danMadammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com"

Kalau korang nak join, boleh lagi. tarikh tutup sebelum 31 Mac 2012.. syarat2 penyertaan sila refer entry tersebut ye.. ok, selamat mencuba nasib :-) wassalam 

6 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

hehehe kelakar lak gambar kat bawah tu dah katup mata dia so comellll

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

tapi takleh nak klik like lagi sbb takde dalam list pon blog sue..nnti dah ade inform..nnti sy g klik :-)

Suliana said...

tq rose, mmg tak link kan lagi kat blog tu. access denied. nanti balik rumah buat :-)

Eyriqazz said...

Sweet...gambar anak bongsu su ni ada iras2 aqil la...

thanks again sudi join...

NaDia CoMaNeCi said...

Part tutup muka tu cumil la aisyah..
Macam aq la masa mula2 dpt gucik,gila warna pink jer..lama2 bila lipat baju asik pink jer muak pulak..hihi

NaDia CoMaNeCi said...

Gambar topi tup muka tu cumil aisyah..hihi
Macam aq la masa baru dpt gucik asik nak di pink kan jer..sampai bila lipat baju bajan dia kaler pink jer muak lak tgk.. :)
Semoga berjaya yer dgn contest tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails