Saturday, March 31, 2012

kek batik

Assalamualaikum!!


Hari ni saya buat kek batik :-) sebab esok rmh mil saya ada kenduri. Saje je la buat, konon nak menyumbang sesuatu. Hihi. . Actually tak pasti nak kasi apa. Kasi kek macam takut tak jadi. So kasi kek batik la, senang sikit. .


Saya amik resepi dari blog kak ana suzana. Tq kak ana, sedap :-) Dah lama tak buat kek ni, since sekolah menengah lagi dah tak buat. . Kali ni resepi dia lain sikit tapi best. .


Tu je la aktiviti hari sabtu. Tak gi mana2 pun. . Lepak rumah. Nak lipat kain setimbun. . Hihi. Oklah, happy weekend semua!!!


Wassalam


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails