Thursday, March 8, 2012

comel dan hensem :-)

Assalamualaikum..

Sape la yang comel tu kan. hehe... ni la budak kecik ni.. ibu belikan dia headband semalam, balik terus try.. alolololo.. comel sangat.. (sori ye terpuji anak sendiri pulak, sape lagi nak puji kalau ibu dia sendiri) tapi ayahnya kata macam poyo je letak benda tu. ala, biarla.. comel apa. ni la namanya gegirl ok.. dengan aqil sekali sibuk nak try. aqil tu apa je tak nak try, tengok ibu dia pakai lipstik sibuk nak tenyeh juga.. tengok adik dia pakai headband pun dia nak try. mesti la ibu tak kasi, longgar la nanti headband tu kan. huhu.

hehehe.. aisyah kena practise pakai ni kalau nak cun :-) kawan2 ibu pesan suruh pakaikan dari sekarang nanti tak de la aisyah tarik2 kan.. ni belum ada rambut lagi ni.. layan je la ibu ni, aisyah pasrah:-)

eh sape plak ni. ni ex boifren ibu ni.. hehe.. hans isaac dah 2 hari datang maju promote cuci the musical.. memang hensem la.. bila nak masuk Islam ni hans. hehe.. cakap melayu memang fasih.. muka bersih je.. pelakon lain macam nabil, awie, afdlin dan harun salim bachik, seperti dalam tv itulah mereka di luar. vanidah imran pun cantik, kecik je muka dia.. kalau la aku tak ingat aku ada anak 2, of course la aku beria angkat tangan jawab soalan nak dapat tiket free.. haha..

okey dah . tu je. bye :-) wassalam

4 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

betul tu..tihah pun lnda pakaikan dia dr baby, so, dia mmg dah membesar dgn headband, mmg dia xde nak tarik2.. sampai la keskrg, keluar umah je, sure nak de cekak ke, getah rambut ke, nak kemas...

eh, hans nih pun exbf lnda gak tau....hahahaha

Nur Hasyimah Mahasan said...

Irdina pun dr dulu pakai but kejap je lekat....dier mest tarik2...topi pun samer...rimas kot...dulu abah dier gak komen ape benda la yg pakai tu...hehe
Perangai aqil samer ngan irsyad...pantg tgk mest nk gak...

Suliana said...

Linda, rmi tul ex gf hans kan hihi

Suliana said...

Syima, mak dia yg sibuk suh ank melaram. Hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails