Saturday, February 4, 2012

malam ini

Assalamualaikum..


Malam ini terasa puas sangat. Pabila dapat keluar ke bandar dan mempokaikan duit. Beli apa tau? Hmm... Hajat di hati nak belikan hadiah kawin ju. Sekali tu, lalu kat tempat lady, terus pegi beli seluar dari lutut sampai ke perut tu. Apa ke nama nya ntah, brand triumph rm 119.90.. Yela, perut ni belum seperti sediakala lagi. Memang takkan dapat kot.huhu.. Dulu, time aqil, beli juga girdle, tapi punyala mencucuk2 wire dia tu. Ada simpan dalam almari tak berpakai..


Pastu, round lagi.pegi bahagian jeans plak.. Parkson dah nak tutup plak time tu. Cepat2 pilih jeans. Eh, macam bini orang kaya plak soping2 ni. Hihi.. Tula, orang jakun baru dapat soping. Mujur bawa aqil je. Kalau bawa aisyah, tak jadi soping.. Tgk blouse tadi sume nampak cantik. Nasib dah jam 10 mlm.


Test jeans.. Alahai sedih tengok perut melambai2.. Nak beli pb, jangan harap la kan, tak mendapat approval :-p tapi tak pela, kena gigih sit up dan exercise lepas ni!! Kononik size 27, paksa juga kancing, boleh, tapi perut terkeluar yo.. Terpaksa amik 28..


Balik, tak sabar2 test kedua2 seluar tersebut. Tunjuk kat mama. Punyala susah nak masuk suar girdle tu.huhu.. Yes, lepas ni boleh makan tanpa memegang perut lagi.hihi..


Upss.. Malam ini juga, hepi sebab suami tersayang dah balik. Aqil sangat behave!!!! Takut dia dgn ayahnya. Penuh katil queen ni untuk 4 orang bergolek2.. Aisyah pun tido lena.. Aqil tido dalam pelukan ayahnya :-) hmm.. On our next anniversary, nak hadiahkan katil baru for our bedroom..  king size may be. 4 orang boleh muat atas tu kan.hehe..


Ok, good nite. Salam maulidur rasul. Selawat byk2 ke atas junjungan besar nabi Muhammad S.A.W.


Wassalam.


P/s: esok ke labis pula, kenduri kawin kawan.


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Cik Sibuk said...

salam..

kitorang dedulu pun tido ber-4 satu katil. king pon tak muat beb..kena bali katil super king baru selesa..

Dokter faRyn said...

hellop sue,

nak pakai PB ke? kalau nak aku boleh kasik special price. boleh bayar installment :) ade lg ni, kalau nak. leh aku copkan untuk ko. memang best pakai kalu compare ngn girdle lain. selesa and senang nak breastfeed :))

Suliana said...

Dr faryn,
Hehe.. Hasben aku xkasi beli..klu x, dh lama pakai.. ;-) next time may be :-)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Kak azlida pun ada jual pb gak..byr ansuran buln2...samer la mr hubby x kasi...huhu

NaDia CoMaNeCi said...

su, aq beli gak girdle triumph tu masa lps bersalin last 2 years..bagus gak la leh kempis purut n peha..punggung pun padat..tp kna selalu pakai la..beb, biar betul ko size 28 sbb aq size 28..ko kurus la...

Suliana said...

nadia,

yela.. saiz 28 ok. tapi tu saiz suar jean,aku pakai longgar skit. saiz sebenar ikut tali tape lagi kecik kot. *mode tak nak kalah wei* hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails