Saturday, February 18, 2012

happy birthday mama!!

Assalamualaikum...


Today, kami dah selamat sampai ke rumah kami. Alhamdulillah. Today juga birthday mama yang ke 55. Happy biryhday my dear mom. Semoga mama panjang umur, murah rezeki, sihat selalu. Kami sayang mama!!


Oleh kerana dah lama tak jalan2 kl sebab menjaga aku pantang, now kita dah boleh jalan2.. Menyampah pulak dengan jem kat kl ni..


Hari ni aktiviti kemas rumah.. Rumah lepas renovate memang banyak nak arrange balik. Tak tahu nak start mana dulu. Ayah aqil dah buat fasa 1, ibu kena buat yang lagi clear la kan..


Okeyla, banyak keje nak buat ni. Bye. Wassalam


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

fiza arshad said...

nnt pos la pic umah baru :)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Nant leh la nk g jalan umah aqil n aisyah

Suliana said...

Fiza, ala, reno skit2 je. Dpur & toilet je :-)

Suliana said...

Syima, jmput dtg :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails