Monday, February 13, 2012

better late than never

Assalamualaikum..

hi there.. bz sket nak update blog.. entry ni lump sekali la cerita nya ye.. better late than never :-) nak juga masuk dalam blog even dah lama ceritanya.. bawah ni gambar kawan aku kawin. tarikh 4 feb ok.. hehe.. selamat pengantin baru ju.. oleh kerana aku ada di kluang, maka berkesempatan juga pergi ke kenduri ju di labis.. pilot adalah ayah ku... nak harapkan kami, memang tak tahu jalan ke labis sana. Semoga berkekalan hingga ke syurga ye ju dan pasangan.. 

Apa erti kenduri kawin kawan jika tidak bergambar bersama pengantin... hehe..  tema biru.. seperti biasa aku asyik dengan baju kurung yang sama je. dah memang satu je baju kurung yang aku bawa balik ke kluang, terpaksa la recycle banyak kali :-)

menziarahi BFF dari zaman sekolah rendah. ni anak kedua dia.. tahniah rahi.. akhirnya aku juga yang datang melawatnya walaupun aku yang bersalin dulu.. hehe. born on 21 Jan 2012.. lebih sehari dari bday aqil :-)

ni kakak dia.. comel juga. keletah ok iris ni.. aqil dah malu2 dah.. siap cium aqil lagi :-)

 aqil di hari lahir jiran rumah belakang.. suka dia pegi bday to u.. sibuk nak tiup lilin orang..

weken lepas,pak de dia balik. darwisy of course la ada sekali.. pak de bawa balik kolam comel.. suka la budak2 ni main kolam.. siap ada cover & ball comel2 lagi...

excited..

last but not least, aisyah gelak sakan!! sweet je.. sian aisyah kena buli dengan abang dia. kena gomol2 la. abangnya kasar sikit main, kalau gomol, sampai merah2 pipi aisyah.. rimas dia.. kalau tido pulak, sangat la buas budak ini.. pusing2 360.. kena tengok2 takut tergolek ke bawah.. nauzubillah..

okey. done entry for today :-p 
wassalam

4 comments:

Myvitrd said...

comelnya baby.. suka budak2 tu mandi dalam kolam..

Suliana said...

Tq myvitrd.. Bdk2 suka main air. Kena tgk2 jg.tkt lms :-)

Lida Rahim said...

sukanya ada pool kat rumah.. tp takut tak tahan bil air dtg mencanak lak... kekalu tiap2 hari nak mandi pool huhu

Suliana said...

Kak LR, acara mndi2 ni slunya kt rumah atuk dia je. Itu pun klu ramai blk. Klu nk mndi sorg2 xkoser nk lyn.atok syg cucu, xpe skli skala bil air byk.hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails