Tuesday, February 21, 2012

3 series

Assalamualaikum..

Tarikh yang cantik hari ini.. 21022012.. apa ada dengan tarikh keramat ni? of course la my birthday.. happy birthday to me.. Syukur ya Allah, dah 30 tahun dah diriku ini... Alhamdulillah... Masih diberi peluang menghirup udara dari Allah..

Tak dela beria benar kali ni pabila datang 21hb 2. Perasaan  sekadar biasa2 je. Mengharapkan ucapan dari yang tersayang, tapi hampa.. buat2 lupa ke memang lupa ha?? aku juga yang kena remind.. benci tau.. sedih je.. tak de hadiah pun tak pe la, tapi kenapa kena ingatkan? tak boleh ke ingat sendiri?? Orang tanya cik abang kasi hadiah apa?? hmmm tak berani nak minta apa2 lagi, sebab dah banyak kasi.. nak pelempang ke minta2 ni duit dah banyak habis bini oiii.. hehe.. dah dapat telefon baru, dah renovate rumah, apa lagi kau mahu?? huhu.. nak kek secret resepi sepotong boleh ke? hehehe... tapi kalau ada nak kasi hadiah lagi pun ok je. alhamdulillah.. lalalalala.. :-)

Tak sangka pejam celik pejam celik dah 30 dah aku ni.. kejap je masa berlalu. tup tap tup tap, dah 50, (itu pun kalau sampai) tup tap tup tap, dah pejam mata.. takutnya.. Alhamdulillah, anak dah 2, suami sorang, ada rumah sendiri, kereta second hand dah habis bayar, kerja gomen - alhamdulillah.. Ya Allah, murahkan rezeki ku, panjang kan umur ku yang berkat, sihatkan tubuh badanku, tetapkan imanku, tingkatkan kesabaranku.. amin...

Rasa diriku macam budak2 lagi. kadang tu, bila orang panggil kak rasa macam, hello, tua sangat ke aku ni, umur ko berapa? oo baru 25. eh muda lagi budak ni.. tu la perasan diri tu muda lagi. 30 dah makcik oi.. sedar2 la sikit. hehe..

Okeyla.. tak leh nak sembang panjang.. bye.. wassalam :-)

17 comments:

mama maman said...

happy berday sue..:)

iduraz said...

happy birthday..sebaya rupanya kita, saya bulan 10 nanti...:)

Huda said...

Happy birthday to u!

mama_muaz&muiz said...

happy birthday! genap 40 hari sy berpantang...heheh

fiza arshad said...

hepi bufday kak sue..wish skali lg ni hehehe..tp hr ni da belated la kan? trust me, u alwez looks young..untung tau org kecik molek, nmpk sntiase awek mude :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

hepy besday sue...baru 30..blum 33 lg...huaaa, daku dah 33 taun nih..huhuhu

Suliana said...

Tq

Suliana said...

Tq iduraz

Suliana said...

Tq huda

Suliana said...

Tq mama muaz muiz

Suliana said...

Tq fiza :-) fiza lg muda :-)

Suliana said...

Tq linda. Muda lg apa .. Hihi

Suliana said...

Tq linda. Muda lg apa .. Hihi

sisanizu said...

Hepi belated besday su..semoga rezeki bertmbah murah..amin..

aMiYs said...

happy belated b'day su.. dh 3 series kita thn ni ye..

Suliana said...

Tq sarah. Amin..

Suliana said...

Tq amisy :-) tu la mkin berusia kita ni ye.. Msh igt lg zaman comot time seklh. Hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails