Monday, January 2, 2012

permulaan 2012

Assalamualaikum..

First entry di tahun 2012.. dimulakan dengan bismillah.. Alhamdulillah dipanjangkan umur menghirup udara dan menarik nafas di tahun 2012.. moga dipanjangkan umur di murahkan rezeki sihat selalu...

Permulaan 2012 dimulakan dengan majlis pertunangan adik perempuan ku.. bertunang jugak korang eh.. adik aku dapat orang selangor.. tahun depan bertambahla sorang lagi ahli keluarga kami, insya-Allah.. darah manis kena jaga diri elok2 tau.. tingkatkan ilmu rumahtangga sebelum berkahwin ye :-)

cantikkan.. jeles i.. dulu aku make up sendiri je tunang, tak de pelamin2 ni.. hehe.. save bajet katakan. tapi tu pun dah kira cun dah tu. haha..


Sebelah malam pula, majlis aqiqah aisyah humairah.. alhamdulillah segalanya berjalan lancar.. tapi jambul aisyah tidak dipotong.. just round2 sambil berselawat dan mohon diberkati :-) nanti la minggu depan ke, tunggu ayahnya balik lagi sekali baru cukur licin dan juga bersunat..

 merasmikan pelamin kecil.. actually baru balik klinik cucuk kaki aisyah, alhamdulillah turun 7.1 jaundis nya...

 lentok-lentok adik tido.. aqil buat tak heran je.. ibu memang kaki posing ye, tak kira sape yg kawin :-)

 malam aqiqah - alhamdulillah murah rezeki aisyah humairah.. senyum lebar ibu.. hehehe...

walau pun nakal dan banyak ragam, kamu tetap anak ibu yang disayangi..

Okey, itu je nak story.. nanti diriku sambung lagi chit chat kat sini ye, gambar banyak yang dah ditepek dalam fb.. wassalam...

10 comments:

Momma Qiestina said...

sangat santeeeeeeeek pelamin & adik kauu tu sue.tu yg blaja farmasi tu ek? yg ada blog tuu?

ko mmg kejap je kurusss, hot mama gituu.

Suliana said...

ye.. yg tu ler.. :-) aku kurus? maceh, dh mmg perut je naik time prgnt. hihi

faiez said...

yup..gtau your sis...cun nyer..kalah artis...hahahhaha...
Murah rezeki Aishah..nanti pas pantang leh serbu Habib..hahahhaha...

* kakak Pengantin pun cun jugaks...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

tahniah utk adik sue..wah..cam artis kekdahnye mekap heheh cun2

Ietams said...

cantik bakal pengantinnya

sisanizu said...

cantikla make up adik sue tu...(yelah tuan pun dh cantik jugak)
eh ni gambar pakai samsung S2 tu ke...cantik gambar2 ni..bertuahnya Su dpt pakai henset tu...sy ni telan liur je tgk kat kedai..he he

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh dah macam artis adik su nikh...tahniah...

Nur Hasyimah Mahasan said...

Congrate to ur sister...cantik sgt...muka dier iras kakak sue yg kat klang tu kan...n Alhamdulillah aisyah dh makin ok dr jaundice nyer...

~ujicham~ said...

adik ko dpt kwn adik aku yg kat kg subang tu ke??

Suliana said...

Tq semua.. Sarah, pkai dslr.tlupa nk test s2 time ni.hihi.

Uji,ye, yg tu ler.hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails