Friday, January 20, 2012

3 tahun yang indah

Assalamualaikum...

20 Januari kembali lagi.. seperti biasa hari yang ditunggu2 oleh kami sekeluarga especially ibu:-) dah 3 tahun dah buah hati pengarang jantung ibu ni. Inilah madu dan inilah racun. Inilah budak yang selalu dijerit - jerit oleh ibu sepanjang masa.. patutla nakal, dah 3 tahun, memang kenakalan tengah mencanak2.. Alhamdulillah, dah 3 tahun anak ibu membesar, dah ada adik pun.. Semoga aqil sihat walafiat, dipanjangkan umur yang berkat dan semoga aqil menjadi anak yang soleh, taat pada Allah dan taat pada ibu dan ayah..

 aksi lasak aqil.. bear jadi raksasa..

 suka berkawan dan bermain, tapi kat sini tak de kawan nak bermain..

hadiah dari ibu - kena pau kat parkson, tak pela sekali sekala outing kena pau :-)

dia sayang sangat ibu dia.. even kena marah dan cubit, ibu la tempat mengadu.. sentiasa berkepit dengan ibu :-)

Ibu nak wish aqil, selamat hari lahir yang ketiga sayang ibu!!!!! hari sabtu nanti kita nyanyi beday to you aqil ye.. seterusnya meraikan ibu yang dah habis pantang!! yeay ...

wassalam..



8 comments:

Huda said...

Happy Birthday Aqil..wow double celebration, jap je dah abis pantang yea..

Nur Hasyimah Mahasan said...

Epy besday yg ke-3 aqil..hadiah paling bernilai dr ibu ayah adalah adik aisyah la kan..hehe

Momma Qiestina said...

Happy bufday Aqil sayang,

Anty doakan moga aqil jadik anak soleh & jadik abg yg baik yee!muah m muahhh diye!

* haaa ibu dah abis pantang, pow ibuu ye.hehe.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

dah dah nak abis pantang eh sue..kejap je kan

heheh tapi tuan punyer bdan sure rasa lamerrnyee nak abis pantang..kan kan kan..:-D

hepi besday aqil...rafiq lmbt lagi..bulan 7 nibaru 3 tahun huhuhu

NaDia CoMaNeCi said...

Happy birtday dearie Aqil..
Dun notty2 yer..nnt ibu pening sebab dah ada adik..hehe

lienda said...

hepi besday aqil,jadi anak yang soleh yea !
i followww....

MommyAqil said...

Happy birthday Aqil...Semoga menjadi ank yang SOleh dan mendengar kata Ibu n ayah...Suwitt sangat tgk gambar Aqil n Ibu..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hepi bornday aqil..tak mo nakal2...jage baby girl tau...ehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails