Thursday, December 22, 2011

susahnya nak update blog..

Assalamualaikum..

Bukan sengaja tak nak update blog tapi masa yang tidak mengizinkan.. kena berebut dengan aqil atau tunggu dia tido baru boleh update blog. Kalau tak, dia sorang yang conquer laptop ni.. Nak update pakai telefon belum pandai lagi.. kalau tak nak dengar aqil merengek sepanjang masa, kena lah mengalah dengan dia.. padahal, bukan tak de pun benda lain yang dia boleh main, tapi tamak..

Semua dia nak. dah tengok tv, tangan pegang tab, tengok ibu pegang laptop dia pun nak tengok juga.. mana satu yang dia nak ni sebenarmya.. tu yang menjadi punca kemarahan.. orang pegang semua tak boleh.. so, malam ni walau pun dia belum tido lagi, tapi aku cepat2 la menaip entry ni. tapi tak boleh karang panjang2, kang dia pulak sibuk nak tengok ultramen la itu la ini la..

Kalau tak aqil yang mengacau, tentula si kenit yang comel ni.. kejap2 ek ek ek.. layan anak2 dulu.. kalau tak, dengarlah diorang merengek2.. huwaa... so bila nya my free time ??? last2, tido lagi bagus..tu yang tiga hari terkubur je blog ni dan tak sempat nak round2 blog kawan2.. hehe.. begitula jika beranak kecil :-)

Okla.. to be continue.. tata.. wassalam..

5 comments:

ejaMaria said...

kikiki... timing tak ok lagi tu... nnt bila dah ok... tak susah pun... ;p

oh... pasal Aqil baik Sue belikan tablet pc... nnt biar dia guna tu je... fungsi sama cam komputer tapi kecik je... skrg klu kat luar pun dah ada yg harga serendah rm500... bole la kut... biar dia layan ultramen dgn main game kat tablet pc tu... ;p

faiez said...

xpelah su...nk buek mcmmane....pentingkan yg lebih penting

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

time pantang, sy takde lappy tapi ade hp yg leh update blog
tapi sbb kekangan masa n mood kelaut, mmg takde la berhapdet blog sy tu ehehhe

Suliana said...

kak maria,

tu sume dah ada, tapi tetap dia nak kacau apa yg ibu dia pegang.. huhu..

faiez,
itu la.. klu tak su yg meroyan nnti.. huhu..

rose,
kadang boring. kat rumah tak de geng nak cerita. sini je la tmpt luahan perasaan.. hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

Tul tu shu..irsyad camtu la gak...if kiter x pegang lappy; tab...dier pun ok je dok main benda lain but if kiter pegang mula la nk jugak...

Download la blogger android kat S11 tu...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails