Friday, December 2, 2011

dah petang..

Assalamualaikum..

dah petang baru nak update blog kan.. hujan kat luar ni.. hmmm. keje pun dah settle.. dulu keje swasta mana ada keje dah settle, kalau settle pun, masih ada lagi keje yang menunggu.. huhu.. tadi, tengahari, kami makan kat A&W.. tak tahu nak makan kat mana. bila teringatkan float A&W tu, terus semua setuju.. hehe.. tapi, keistimewaan A&W apa ye selain dari floatnya? dulu, masa zaman sekolah dulu, aku rasa ayam dia yang paling best.. tapi sekarang, ngape rasa membosankan.. tapi makan jugala..

Pastu, aku merayap pegi SOGO.. dalam hati tu jangan la aku sakit nak terberanak kat sogo ni.. tapi, mujur ada kawan yang meneman, tak dela aku risau sangat.. ramai juga orang kat Sogo nun.. year end sale la katakan.. aku macam biasala, pegi tingkat baby.. beli tuala baby, sabun basuh botol tu dan juga tikar mandi dia.. yang aqil punya dulu dah tak cantik, lama dah aku buang. hehe.. so, terbang la RM 40 lebih..

round2 lagi, konon nak tengok2 perfume.. sekali tu, apasal la mahal sangat perfume ni.. dulu aku beli 200 lebih pun dah dapat yang best, macam set hantaran gitu. kali ni tengok2 rege yang sedap sikit bau dia 300 lebih.. gila mahal.. tapi bau sedap la.. tu harga sebotol yang besar. kalau beli botol kecik, harga dia kurang sikit je.. tak jadi la aku beli. baik aku pakai perfume avon je.. murah pun murah, bau pun sedap. hehe.. nanti la bila ada duit lebih skit, baru la boleh invest kat perfume mahal tu.. bila la agaknya tu ye.. huhu..

Pastu, bila dah habis mencium bau2 perfume tu, tengok2 kat luar macam dah nak hujan.. cepat2 la aku balik.. ha.. tu je la nak story.. esok dah weekend kan. tak tahu lagi nak buat apa. mungkin mengemas, membersih dan membuta. hehe..selamat hujung minggu semua.. take care ye :-)

wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails