Saturday, November 26, 2011

Salam Maal Hijrah 1433H

Assalamualaikum..

Salam maal hijrah kawan2.. moga yang terbaik akan datang pada kita semua.. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan tubuh badan yang baik oleh Allah Taala.. 

Cuti 3 hari ni korang pegi mana? Aku memang tak pegi mana2 la, dah sarat nak berjalan jauh ni sungguh tak kuasa.. jalan dekat2 boleh la.. semalam, pegi tesco, tak tahu la penat sangat ke apa semalam kan, dah terasa sakit yang menekan2.. Baby tengah main pusing2 kot.. huhu.. pastu, nak jalan pun langkah kecik2 je.. mujur la sakit tu kejap je.. balik dari tesco, pegi kedai makan, balik rumah terus mandi, solat dan tido.. sampai la ke pagi :-) semalam juga, saje aku nak pegi timbang kat tesco, pakai tombang digital yang 20 sen tu.. sekali timbang, ha amik ko.. 56.6 kg.. kalau dah gaya macam ni, terasa takut pulak aku nak gi klinik rabu nanti.. harap2 bacaan itu tak betul.. nanti nurse bising lagi, naik lagi 2 kg? biar betul penimbang tu.. huhu.. cuak pulak rasa..

Hari ni, duk lepak rumah je.. bangun tido, makan, tido.. pastu, bangun tido terasa nak makan kek Secret recepi.. minta hasben ku beli kan.. nak kuar rumah dah malas nak salin baju.. oklah, budak kecik tu dah balik.. mesti bising tengok ibu duk depan laptop... bye.. wassalam :-)



6 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

Berat cepat naik coz suker mkn kek kot...hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam rindu suuueee...wah dah dekat la ni ye..moga dipermudahkan semuanye ye..:-)

FieZaLieSa said...

Salam Maal Hijrah..dh 37weeks..tunggu hari je..moga selamat sumuanya..=)

InaAchik said...

salam maal hijrah sue...
semoga Allah permudahkan urusanmu... :)

MommyAqil said...

A'ah kan sue..bila dah sarat mmg tak digalakkan travel jauh-jauh cuma exercise kt Playground or Mall sgt digalakkan..senang baby nk keluar nanti...Take care ye Sue!!

Suliana said...

syima,

hehe.. tak tahu la.. kek mmg suka dari dulu lagi :-)

rose,
tq rose :-)

fiezaliesa,
tq sudi singgah.. terima kasih atas doa itu :-)

inaAchik,
mekacih ina.. amin...

mommy aqil,
tu le, niat berjalan tu mmg nak kasi baby senang kuar, tapi kdg dia 'main2' plak nak kasi ibu rasa sakit :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails