Sunday, November 6, 2011

Salam Aidil Adha :-)

Assalamualaikum...

6 November 2011.. Salam aidil adha untuk semua pengunjung setia blog ini.. Kami sekeluarga telah selamat sampai ke Kluang lewat petang semalam.. dah maghrib pun time sampai tu.. Sebelum tu, singgah ke rumah MIL untuk tolong buat dodol dan rendang.. tapi, seperti biasa aku tak tolong la.. tolong sapu2, basuh2 gitu je la.. Melayan budak kecik yang bad mood, yang asyik duk panggil ibu je.. huhu.. so, dapat la orang kluang merasa rendang daging dan gulai ayam serta dodol MIL.. semuanya home made ye.. yummy.. dah licin :-)

Pagi ni, pagi raya.. belum mandi lagi, aku dah mengadap nasi dagang, yang mama masak.. hehe.. tapi tak dapat la pegi sembahyang raya.. as usual, jaga anak di rumah.. siap2 kan rumah walhal diri sendiri ntah tengahari baru mandi kot.. hehe..

Dengan karenah budak2 kecik ni lagi.. yang tak balik adalah adik lelaki aku no 3 tu.. dia balik dengan MIL dia nanti.. so, penuh la rumah in jap lagi... dah lama aku tak balik ni dari lepas raya lagi.. so, aku amik kesempatan taska aqil yang tutup sampai rabu untuk bercuti... yehaa...

Eh, oklah, macam ada je orang nak baca blog aku time2 raya ni.. hehe.. selamat menjamu selera kawan2 dan selamat meraikan ibadah korban.. mak ayah aku ada amik sebahagian sorang korban tahun ni.. kitorang je belum berkorban lagi. insya-Allah ada rezeki lebih, akan ku laksanakan juga ibadah ini nanti :-) amin... bye.. wassalam :-)





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails