Thursday, November 24, 2011

khamis story tak berapa nak panjang :-p

Assalamualaikum..

Lambat hari ni aku update blog.. hehe.. anyway, tak de cite nak membebel kat sini. tapi tengok la nanti, tak de cite pun, panjang juga aku akan bercerita nanti.. tengahari ni, mengantuk yang amat sangat.. tak tahu la kenapa.. sanggup tak nak makan sebab aku nak tido.. tido kat mana je pun, tido beralaskan tangan je kat meja ni.. habis 'bersemut' tangan ku ini.. now, dah tak mengantuk lagi.. misi mencari makanan pulak.. kang kalau lapar, aku nak turun giant cari makanan..

Semalam, en suami telah selamat pulang ke rumah.. aku amik aqil balik, tengok2 ketanya melintas depan keta ku konon nak amik aqil juga.. sekali tu, aqil menangis la tengok keta ayah dia berlalu pergi.. "ayah nak pegi mana tu?" lansung melalak dalam keta.. huhu.. so, semalam lepas la rindu kami anak beranak.. hehehe....

Untuk kakitangan kerajaan, hari ni dah gaji kan.. yang pasti, kena settlekan segala hutang2, bil2 sume.. huhu.. me dah done separuh.. bil utilities je belum bayar lagi sebab tak berapa ingat apakah amount sebenar.. hehe.. pastu, aku plan nak gi beli spare part spectra 3 kat lunatots, sekali tu termengantuk pulak tengahari ni, tak jadi beli.. esok2 la.. macam terbanyak pulak plan untuk bulan ni walhal gajinya macam tu juga.. tak pela, kalau tak dapat bulan ni, sabar la ye.. tunggu bulan depan pulak.. hehe

Oklah.. nak pegi refresh kan diri dulu.. babai.. wassalam :-)

2 comments:

misscha said...

dapat gaji terus pk utangkan......hidup2

MommyAqil said...

tula kan..mmg gaji abis byr semua hutang je..kdg2 smpai tak cukup..kehendak plak melebihi kemampuan akhirnya hny mampu tgk dan lihat je la..hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails