Thursday, November 3, 2011

hai :-)

Assalamualaikum..

Tak de apa nak story pun pagi ni  :-) saje nak hai2 korang :-p sihat ke?? Pagi ni ada meeting la pulak.. tak dapat sarapan berat2 pagi ni, just makan biskut cicah air milo saje.. alhamdulillah :-) mesti nak dekat tengahari nanti perut ni kebuluran.. sekarang ni, tahap pemakanan ku adalah 'terbaik' .. takut plak bila dah hujung2 trimester ni berat naik banyak sangat.. dan keinginan untuk makan benda manis tu sangat tinggi.. tapi, aku tak ikut sangat, kontrol weih... kalau bab minuman pulak, selalu teringin nak minum air sejuk2, padahal bukan la peminat air sejuk.. tapi lately badan rasa kepanasan dan memerlukan air yang banyak.. asyik nak meneguk je.. :-)

Okeyla, selamat bekerja korang.. eh, esok ada orang yang dah cuti raya haji ke? aku balik johor kali ni, tapi kena menyinggah kampung hasben juga nak buat dodol.. lambat sikit la balik johor, petang sabtu ke.. huhu.. okla.. bai.. wassalam :-)

 

2 comments:

ejaMaria said...

owh... minggu raya haji akak ada 2 majlis... dua-dua untuk adik en.suami... huhuhu... penat travel je la lepas ni... ;p

misscha said...

salam raya haji di Johor!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails